Izvor: RTS, 31.Maj.2024, 05:48

Променљиво облачно и нестабилно, температура до 28 степени

И сунце и облаци, очекују се и киша и пљускови праћени грмљавином. Више падавина на западу земље. Остаје топло. Јутарња температура од 11, највиша до 28. У Београду средином дана киша или краткотрајни пљусак са грмљавином. Температура до 27 степени.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Променљиво облачно и нестабилно, местимично с кишом и локалним пљусковима с грмљавином и то с већом вероватноћом појаве у западној половини земље
Дуваће слаб и умерен ветар, јужни и југозападни. Јутарња температура од 11 до 18 степени, а највиша дневна од 24 до 28 степени.
У Београду ће бити променљиво облачно и топло, средином дана у појединим деловима града очекује се краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.
Дуваће слаб и умерен јужни ветар. Јутарња температура биће око 18 степени, а највиша дневна око 27 степени.
У суботу ће бити претежно сунчано и топло. Затим се очекује променљиво и нестабилно време са условима за локалне пљускове са грмљавином у брдско-планинским пределима, осим у понедељак и уторак када се падавине очекују у већем делу земље.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.