AKO ONA PREŽIVI... Na benzinskoj pumpi snimio SULUDU situaciju! Šta radi ova žena?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO ONA PREŽIVI... Na benzinskoj pumpi snimio SULUDU situaciju! "Šta radi ova žena?!" (VIDEO)

Ludilo, totalno ludilo.

Što, pobogu, ova žena radi - zapitao se izvesni Džejson iz Hjustona u Teksasu gledajući u neverici ženu na benzinskoj pumpi.

Džejson je sve snimao telefonom, a na snimku se vidi kako žena toči benzin u plastičnu kesu pre nego što ga stavi u prtljažnik automobila. Da stvar bude gora, gorivo je počelo da curi iz kese, pa je žena iz prtljažnika uzela drugu kesu u koju je stavila onu s benzinom.

Nakon što je zaustavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << curenje vrećicu je ubacila u prtljažnik automobila nakon čega snimka prestaje. Jason je snimku objavio na Facebooku, a ona se ubrzo proširila društvenim mrežama i prikupila više milijuna pregleda. Snimku su u nevjerici komentirali mnogi korisnici društvenih mreža.

- Što bi moglo da pođe po zlu? - zapitao se jedan od komentatora.

- Oh moj bože, ima sreće što je još živa - komentrisala je jedna korisnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.