Izvor: Blic, 25.Maj.2024, 16:03

(VIDEO) "TATA JOJ JE DO SKORO RADIO KAO TAKSISTA" Sugrađani otkrivaju detalje iz života Džejle Ramović

O mladoj i talentovanoj devojci koja važi za primer svoje generacije Džejli Ramović ekipa emisije „Metar moga sela“ čula je mnogo toga od njenih sugrađana, a šta su nam sve otkrili pratite u pomenutoj emisiji u subotu u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Džejla Ramović je odrasla U OVOJ KUĆI sa mamom, tatom i sestrama, a o tome kakva je bila kažu: "To je i do roditelja"

Izvor: Blic, 25.Maj.2024

Džejla Ramović rođena je u Goraždu koje sa ponosom uvek pominje. Tu je odrasla, provela najbezbrižniji deo svog života, a tu je ekipa emisije „Metar moga sela“, baš u njenoj ulici, kod kuće u kojoj je živela čula i detalje iz njenog života od njenih komšija koji je sa ponosom pominju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.