VIP kuvar nije mogao da prećuti: Otkrio nam je šta se radi u pauzi snimanja (FOTO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIP kuvar nije mogao da "prećuti": Otkrio nam je šta se radi u pauzi snimanja (FOTO)

VIP kuvari su više nego vredni dok snimaju rijaliti, a neki su se i požalili kako su posle višesatnog rada za šporetom iscrpljeni. Idealan trenutak da se opuste i odmore je u pauzama između snimanja dve epizode, a jedan kolega je otkrio i kako provode slobodno vreme.

Jedan od favorita za pobedu u Prvom kuvaru Srbije je svakako i Nemanja Pajić, urednika "Presa". Svoje umeće za šporetom pokazao je nekoliko puta, ali nikako ne može da pobegne od svoje novinarske profesije. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Profesionalna deformacija je čudo, pa tako ne može da se obuzda i ne pokaže nam šta se dešava iza kulisa popularnog takmičenja. Svoje virtualne prijatelje sa lica mesta obaveštava o svim zanimljivim dešavanjima, a vi pogledajte kako se naši kulinari odmaraju u pauzama snimanja:

*** Zaljubljena zvezda "Montevidea": Pogledajte dečka Tamare Dragičević

*** U kuhinji sve paklenije: Cakana ne prestaje da "bocka" Bojanu Stojković

*** Krv nije voda: Sekicu mu svi znamo, a sada pozira i seksi bata

Izvor: S media, Foto: Facebook, Twitter

Pretraga po temi: Prvi kuvar Srbije, Nemanja Pajić, Favorit za pobedu, Favoriti u Prvom kuvaru, Iza kulisa, Rijaliti, Paparaco

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VIP kuvar nije mogao da "prećuti": Otkrio nam je šta se radi u pauzi između snimanja (FOTO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012

VIP kuvari su više nego vredni dok snimaju rijaliti, a neki su se i požalili kako su posle višesatnog rada za šporetom iscrpljeni. Idealan trenutak da se opuste i odmore je u pauzama između snimanja dve epizode, a jedan kolega je otkrio i kako provode slobodno vreme. ..Jedan od favorita za pobedu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.