Izvor: eKlinika.rs, 06.Sep.2024, 17:00

Menopauza utiče i na noge: Kako izbeći više celulita i lošiju cirkulaciju u ovom stresnom periodu

Menopauza je izazovan period kroz koji žene prolaze na različite načine, a u retke srećnice spadaju one koje imaju blage ili naznatne simptome. Reč je o neminovnosti životnog kruga koji nosi brojne psihofizičke promene za svaku ženu. U ovoj borbi neke pripadnice lepšeg pola moraju da zatraže čak i stručnu pomoć.
Menopauza i intenzivne promene koje žene mogu osećati u nogama Dr Cate Shapland, internista, posvećena je u višedecenijskoj praksi radu sa ženama kroz holističk pristup. Ona kaže da su je tokom godina mnoge žene pitale da li su simptomi poput bolnih nogu, grčeva u nogama, otečenih članaka, nemirnih nogu, vrelih ili veoma hladnih stopala povezani sa menopauzom. Posvetila se istraživanju...

Nastavak na eKlinika.rs...






Povezane vesti

Menopauza utiče i na noge: Kako izbjeći više celulita i lošiju cirkulaciju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2024, 11:17

Menopauza je izazovan period kroz koji žene prolaze na različite načine, a u rijetke srećnice spadaju one koje imaju blage ili naznatne simptome.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.