Izvor: eKlinika.rs, 04.Okt.2024, 19:00

Saveti kako da kosu zaštitimo od vlage i održimo njen zdrav izgled

Sezona kiša donosi osećaj olakšanja od užarenog leta. Ali povećanje vlažnosti nije baš nešto čemu se radujemo pred jesenje kiše. Ako kosu ne zaštitimo dovoljno i na odgovarajući način, možda ćemo stalno izgledati kao da smo čupavi i neočešljani. Vlaga može dovesti do promena u izgledu, teksturi i nemogućnosti da nam kosa izgleda onako kako smo zamislili, uzrokujući nepoželjno povećanje kovrdžanja i volumena. Ako vlažno vreme negativno utiče na zdravlje naše kose, postoji nekoliko stručnih saveta o tome kako da kosu zaštitimo od vlage.
Saveti za zaštitu kose od vlage Vlaga prodire u slojeve vlasi zbog čega one bubre. To čini kosu i njen koren slabim, što dovodi do toga da kosa postane...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.