Zejna o snazi i ljubavi koju joj daje ćerkica, zdravlju i različitosti: U svakoj jakoj ženi je uplakano i uplašeno dete

Izvor: eKlinika.rs, 22.Sep.2024, 11:31

Zejna o snazi i ljubavi koju joj daje ćerkica, zdravlju i različitosti: U svakoj jakoj ženi je uplakano i uplašeno dete

Pevačica Zejna Murkić (38) sebe vidi kao običnu ženu, majku, sestru. Ali, i kao osobu koja je od detinjstva videla drugačije svet oko sebe i želela da menja stvari. Želela je da se njen glas daleko čuje ne zato da bi bila popularna, imala mnogo novca i da bi joj zavideli, već da u ono što misli i govori svet veruje.
Zejna o jakim ženama: Od uplakanog deteta do prihvatanja svojih vrlina i mana I poverovali smo joj! Zaslužila je to ova harizmatična mlada žena svojim talentom, autentičnošću, čini se i pametno kanalisanom energijom u želji da se mnoge stvari oko nas zaista menjaju na bolje.
– Mislim da se sa takvim duhom i talentom ljudi rađaju. Moji roditelji su takođe takvi, i majka i otac. Što se tiče...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.