Sutra se PRIPREMITE za dosta nepredviđenih okolnosti i STRESA! Astrološkinja Jasmina objasnila šta nam donosi RETROGRADNI MERKUR

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 11:48

Sutra se PRIPREMITE za dosta nepredviđenih okolnosti i STRESA! Astrološkinja Jasmina objasnila šta nam donosi RETROGRADNI MERKUR

Pripremite se za izazovan period koji stiže sutra i traje sve do 14. septembra

Od srede Merkur kreće retrogradno na nekoliko nedelja pa će to doneti usporavanje i zastoje u transportu, pregovorima i planovima. Sve što ste planirali podložno je promenama i neočekivanim obrtima.

Transport, polje komunikacije i saobraćaja donosiće izazove pa budite strpljivi. Savet je da sačekate sa važnim odlukama tokom ovog perioda posebno u vezi potpuno novih poduhvata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ukoliko ste imali već započete ideje, projekte i saradnje u nekom ranijem periodu tada se mogu obnoviti neki kontakti i ponovo vratiti na dnevni red situacije iz prošlosti.

Sunce ulazi u znak Device, pa zajedno sa Merkurom i Marsom daje veći akcenat na polje rada i posla. Perfekcionizam će biti naglašeniji kao i isticanje detalja, pa ss savetuje da se posvetite planiranju i razradi konkretnih zadataka i detalja kako ostvariti profit u poslu. Angažujte osobe koje se bave kalkulacijama, izradom biznis plana, prezentacija i projekata. Posvetite se svom zdravlju. Dan nosi dosta komunikacije, nepredviđenih okolnosti i stresa. Javlja se strah od napuštanja ali i potreba za razdvajanjem., rekla je za Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.