Džejmi Foks progovorio o svom zdravstvenom stanju

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 17:05

Džejmi Foks progovorio o svom zdravstvenom stanju

Prošle godine Džejmi Foks je bio hitno smešten na bolničko lečenje, sve je bilo veoma tajanstveno, a njegova porodica nije otkrila ništa o detaljima njegovog zdravstvenog stanja.

U aprilu prošle godine fanovi su iz dana u dan ispitivali da li ima novih vesti o zdravlju holivudskog glumca Džejmija Foksa. Na snimanju filma "Back in action" glumcu je pozlilo, a njegova ćerka je više puta izveštavala o njegovom stanju. S obzirom na to da je fanove dosta zabrinuo neočekivanim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zdravstvenim problemima, Foks je najavio da će uskoro sve ispričati i rešiti misteriju.

"Sada cenim svaki minut koji imam. Sada je sve drugačije. Ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju da prođe kroz ono kroz šta sam ja prošao, jer je teško kada shvatiš da si skoro blizu kraja... Onog trenutka kada vidiš tunel. Video sam tunel, ali nisam video svetlo na kraju tunela", rekao je Foks u svom govoru povodom dodele filmskih nagrada u decembru, komentarišući zdravstveno stanje zbog kojeg navodno nije mogao da govori neko vreme.

Pri poslednjem pojavljivanju tokom ručka Udruženja afroameričkih filmskih kritičara u čast "crnačke izvrsnosti", on je najavio da planira da ispriča šta se zaista dogodilo, ali želi da ispriča priču na svoj način – na sceni.

"Svi žele da znaju šta se dogodilo, a ja ću vam reći šta se desilo, ali moram to da uradim na svoj način", rekao je glumac skoro godinu dana nakon cele situacije koja je izazvala zabrinutost i dodao:

"Učiniću to na smešan način. Na sceni. Vratićemo se korenima stendapa.''

Kasnije je otkrio da to svoje obraćanje javnosti planira da nazove:

"Ono što se dogodilo bilo je” i tada će ispričati svoju stranu priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.