Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2024, 13:05

Linglong: Kompanija u potpunosti poštuje sve zakone Republike Srbije

Povodom saopštenja RERI-ja u vezi sa protivzakonitom izgradnjom objekata za skladištenje otpada kapaciteta 700 kg/dan u okviru fabrike guma Linglong u Zrenjaninu, iz ove kompanije saopštili su da je kapacitet planiranog objekta znatno manji te da im stoga nije potrebna izrada studije o proceni uticaja na životnu sredinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

RERI: Linglongu potrebna procena uticaja na okolinu za jedinstveno odlaganje otpada

Izvor: Danas, 30.Maj.2024

Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) saopštio je danas da bi kineska fabrika guma u Zrenjaninu, Linglong morala da uradi studiju procene uticaja na životnu sredinu za jedinstven projekat, a ne za odvojena skladišta otpada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.