Izvor: Blic, 04.Okt.2024, 17:16

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA Uhapšeno 5 osoba zbog trgovine ilegalnom robom (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala UKP i policijskih uprava u Subotici, Zrenjaninu i Somboru, u saradnji sa Sektorom tržišne i Veterinarske inspekcije, a po nalogu nadležnih tužilaštava, u opsežnoj akciji usmerenoj na suzbijanje trgovine ilegalnom i akciznom robom, uhapsili su pet osoba.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšeno pet osoba zbog nedozvoljenog prometa alkohola, duvana i vegete -vrednih četiri miliona

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2024, 18:02

Pet osoba iz Subotice, Novog Bečeja i Kule uhapšeno je u policijskoj akciji usmerenoj ka suzbijanju trgovine ilegalnim i akciznim proizvodima, a sumnjiče se za krađu struje i nedozvoljen promet alkohola, duvana i vegete, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.