Preokret: Bahati trener ostaje na klupi Lestera

Izvor: Blic, 10.Feb.2015, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret: Bahati trener ostaje na klupi Lestera

Trener Lestera Najdžel Pirson rekao je da je "razgovarao" sa upravnim odborom o budućnosti u ovom fudbalskom klubu koji je trenutno poslednji na tabeli Premijer lige.

Lester je u nedelju saopštio da će Pirson voditi tim u meču protiv Arsenala, uprkos navodima u britanskim medijima da je otpušten.

Pirson nije želeo da govori detaljnije o svojoj budućnosti prilikom obraćanja novinarima pred utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Neću da pričam o tome. Čeka nas utakmica u utorak i važno je da se koncentrišemo na ono što želimo da uradimo u tom duelu", rekao je trener "lisica".

Pirson je takođe pod lupom javnosti i lige, pošto je u subotu nakon poraza svog tima od Kristal Palasa (0:1) stavio ruke oko vrata igrača Palasa Džejmsa Mekartura tokom prepirke kod aut linije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.