Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2024, 23:48

RADE BOGDANOVIĆ O PREKIDU MEČA ZBOG OLUJE: „Bespotrebno, u mom Sarajevu je toliko bilo grmljavine…“

„Po ovoj logici, mi nikad ne bismo igrali fudbal“ Fudbaleri Nemačke plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Oni su u prvoj rundi eliminacione faze savladali reprezentaciju Danske, na stadionu u Dortmundu, rezultatom 2:0. Utakmica je bila puna „svega i svačega“, a posebno će se pamtiti prekid u 36. minutu utakmice. Tada je glavni arbitar ... Read more
The post RADE BOGDANOVIĆ O PREKIDU MEČA ZBOG OLUJE: „Bespotrebno, u mom Sarajevu je toliko bilo grmljavine…“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADE BOGDANOVIĆ BI DA PRIČA SA PIKSIJEM: Poznati analitičar indirektno udario na selektora reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2024, 08:18

Opet u centru pažnje! Nemačka fudbalska reprezentacija ostvarila je važnu pobedu nad Danskom rezultatom 2:0, osiguravši svoje mesto u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Posle meča, u emisiji „Svi igraju, fudbal pobeđuje“ na RTS-u, bili su u fokusu selektori Danske i Srbije. Ipak, centralna...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.