UŽIVO Transferi: Subotić ne menja klub, Čelsi čeka Banetov potpis

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Transferi: Subotić ne menja klub, Čelsi čeka Banetov potpis

Fudbalski klubovi, kao i mediji širom Evrope, užurbano rade na pripremama za zimski prelazni rok. Svi znaju koje bi rupe trebalo da se zakrpe, koji igrači previše opterećuju budžet i koji "klinci" su potencijalne zvezde. Ipak, samo najuporniji uspevaju da ostvare cilj. Zato svakog dana iz celog sveta stiže sve više spekulacija, nagađanja i "proverenih" vesti o prelascima igrača i trenera. Na sajtu Blicsporta moći ćete svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da prošetate fudbalskom pijacom i pročitate najnovije tračeve, "istine", kao i dogovorene transfere, u sada već tradicionalnom blogu. Krećemo!

13:30 - Neven Subotić neće napustiti Borusiju Dortmund potvrdio je njegov agent. Uskoro opširnije na našem sajtu.

12:59 - Od Liverpula očekujemo da bude prilično aktivan u prelaznom roku, a srpska javnost pažljivo motri situaciju na Enfildu zbog Milana Jovanovića, čiji se transfer sve češće spominje. Danas je otkriveno da je ponuda za srpskog internacioalca iz holandije stigla iz Ajndhovena, odnosno PSV-a.

Drugo ime koje je se često spominje na "crvenoj" obali Mersija je Emanuel Adebajor, koji je nakon što je dobio "otpadnički" status u Mančester sitiju postao meta Roja Hodžsona.

12:34 - Dolazak Antonia Kasana u Milan bi moglo da natera upravu "rosonera" da razmisle o prodaji nekih igrača, a Germio se nada da će prvi zeleno svetlo dobiti Ronaldinjo. Brazilci žele zvezdu u svojim redovima i računaju na njegovu nostalgiju i nezadovoljstvo u Milanu.

"Ja sam optimista. Postoji prostor da se ovaj transfer ostvari i da dovedemo Ronaldinja u Gremio. Čekamo da Ronaldinjo reši svoje probleme sa upravom Milana, pa u januaru krećemo u akciju", rekao je predsednik Gremija Paulo Odone.

12:22 - Nedavno smo se oprostili od rubrike "Srbi u Evropi" za ovu godinu i pravimo kratku pauzu dok se ponovo ne zahuktaju velike evropske lige, ali nam ovaj dan značanjo popravlja raspoloženje. Osim "Transfera uživo" pokrećemo i izbor za idealnu postavu 2010. godine - evo i linka - izaberimo Najboljih 11 zajedno!

12:03 - Potpredsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić tvrdi da je Čelsi postavio Luku Modrića za prioritet broj jedan u predstojećem prelaznom roku.

"Bio sam na ručku sa Karlom Anćelotijem, ponosan sam bio kad sam čuo njegovo mišljenje o Luki. Ja nisam njegov agent, već samo prijatelj, ali ne želim da govorim nešto više kako ne bih uznemirio prijatelje iz Totenhema", rekao je Mamić.

11:42 - Bane Ivanović bi trebalo da ovih dana konačno potpiše novi ugovor sa Čelsijem, koji želi da zadrži srpskog defanzivca sve do 2015. godine.

11:22 - Antonio Kasano dobio je dozvolu Sampdorije da sa ekipom Milana otputuje na pripreme u Dubai. Kontroverzni fudbaler zvanično će biti registrovan 3. januara, a do tada će se pripremati u sunčanim Emiratima čekajući da se otvori zimski prelazni rok. Kasano će potpisati trogodišnji ugovor sa liderom Serije A.

10:56 - Da neko ode iz Reala ne bi bilo ništa novo, jer su u "kraljevskom klubu" poznati po brojnim transferima. Ali, odlazak sa stadiona Santjago Bernabeu u Rusiju nije baš česta pojava, naročito ako se radi o španskom reprezentativcu koji je osvojio Mondijal. Upravo to bi moglo da se desi Ćabiju Alonsu koga traži Zenit.

10:36 - Dejvid Bekam će i ove zime po svoj prilici preći u neki evropski klub, i to kao pozajmljeni igrač Los Anđeles Galaksija, a za njegove usluge zainteresovan je minhenski Bajern.

10:17 - Našim navijačima dobro poznati napadač Anderlehta Romelu Lukaku razočarao je brojne zainteresovane klubove iz Premijer lige, jer je rešio da ostane u Belgiji. Korpulentnog tinejdžera su jurili Čelsi, Totenhem, Mančester junajted, ali i Real Madrid. Ipak, BBC javlja da od transfera ove zime neće biti ništa.

10:10 - Dobar dan i dobrodošli ponovo! Moramo da priznamo da smo jedva čekali da se zimski prelazni rok dovoljno približi, kako bismo ponovo pokrenuli naš "transfer blog".

Oni koji su bili uz nas u letnjem prelaznom roku, kao i tokom Svetskog prvenstva u fudbalu dobro znaju kako ćemo se do kraja januara zajedno zabavljati sa još jednom zanimljivom stranom fudbala, a sigurni smo i da će naši novi čitaoci brzo uhvatiti ritam.

Svakog dana, od jutra do večeri na jednom mestu ćete naći kratke vesti, informacije, izjave i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, zanimljivostima širom sveta koje se odnose na prelazni rok, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.