Drobnjak: Druga traka obilaznice kod Ostružnice 15. aprila

Izvor: Blic, 24.Mar.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak: Druga traka obilaznice kod Ostružnice 15. aprila

Izgradnja druge trake autoputa na obilaznici oko Beograda, od Ostružnice do Dobanovaca, biće završena do 15. aprila, najavio je danas v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

- Radovi na gradnji druge trake od Ostružnice do Dobanovaca se završavaju 15. aprila, odnosno druga polovina autoputa, i tada ćemo pustiti taj deo u saobraćaj - rekao je Drobnjak novinarima.

On je kazao da do 15. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << treba da se postavi završni sloj asfalta, oko 4.000 tona, navodeći da to nije velika količina.

Na toj deonici treba da se obeleži horizontalana i vertikalna signalizacija, da se postavi zvučni zid i klasična ograda, rekao je Drobnjak.

Na pitanje kada će početi gradnja novog mosta preko Save kod Ostružnice, Drobnjak je rekao da će ovih dana Sstrabag početi radove, koji su bili odloženi zbog loših vremenskih prilika u prethodnom periodu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.