Beograd domaćin najboljih svetskih rvača

Izvor: Studio B, 26.Sep.2011, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd domaćin najboljih svetskih rvača

Beograd će od 29. septembra do 1. oktobra ugostiti najbolje rvače sveta, koji će u sportskom centru „Voždovac" na Banjici odmeriti snage u neolimpijskim disciplinama.

Više od 200 seniora će se takmičiti u disciplinama: grepling, pakracion i kombat grepling, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Starom dvoru.

Pomoćnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u resornom sekretarijatu Nemanja Radović istakao je da je ovo još jedno međunarodno prvenstvo koje se organizuje u srpskoj prestonici.

- Svedoci smo da je Beograd u poslednje vreme domaćin velikog broja sportskih dešavanja, što nas sve čini ponosnim, a nas odgovorne obavezuje da u narednom periodu nastavimo da radimo još bolje - istakao je Radović.

On je podsetio da će glavni grad Srbije u narednoj godini biti domaćin Evropskog prvenstva za rvače grčko-rimskim stilom. To će, prema njegovim rečima, biti pun doprinos rvanju i njegovoj popularizaciji, kako bi bio vraćen na staze stare slave. Podsetivši da je reč o jednom od naših najtrofejnijih sportova u istoriji, Radović je pozvao ljubitelje rvanja da u narednim danima posete sportski centar „Voždovac" i uživaju u vrhunskim borbama.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rvačka elita u Beogradu na SP

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2011

Beograd će biti domaćin još jednog Svetskog prvenstva. Najbolji seniori planete u greplingu takmičiće se od 29. septembra do 1. oktobra u SC „Voždovac“ na Banjici.. . Milovan Lakušić, predsednik Organizacionog odbora SP, istakao je da je prijavljen veliki broj učesnika iz celog sveta. Podvukao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Deveti međunardoni salon stripa od 29. septembra

Izvor: Blic, 27.Sep.2011, 18:35

Deveti Međunarodni salon stripa biće održan od 29. septembra do 2. oktobra u Studentskom kulturnom centru (SKC) Beograda, saopštili su danas organizatori. Salon stripa okupiće učesnike iz 32 zemlje sveta..Specijalni gost Salona, koji organizuje "Srećna galerija" SKC-a, biće londonski publicista...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.