UČESNIK VELIKOG BRATA PUCAO NA SVOJU ŽENU!

Izvor: Kurir, 15.Mar.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČESNIK VELIKOG BRATA PUCAO NA SVOJU ŽENU!

Zamalo da ubije suprugu. Kako je hrvatski Jutarnji list pisao 21. juna 2003. godine, Dražen Bogdan je ispalio tri metka u pravcu svoje supruge Vesne u njihovoj porodičnoj kući i na taj način doveo njen život u opasnost.

Zamalo da ubije suprugu.

Kako je hrvatski Jutarnji list pisao 21. juna 2003. godine, Dražen Bogdan je ispalio tri metka u pravcu svoje supruge Vesne u njihovoj porodičnoj kući i na taj način doveo njen život u opasnost.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je protiv Bogdana podnela krivičnu prijavu, ali je on kasnije na saslušanju rekao da nije pucao na nju, nego je hteo da uplaši psa koji je mnogo smrdeo, a hteo je da uđe u kuću.

- Uzeo sam pušku i ispalio tri metka kako bih ga zaplašio i sprečio da unese smrad. Pas se uplašio i skotrljao niz stepenice, a supruga je u tom trenutku razgovarala telefonom sa svojim ocem i rekla mu da ja pucam. Ušao sam u kuću i čuo kako mu to govori, pa sam joj, ne znajući da je s druge strane moj tast, iz ruke uzeo slušalicu i spustio je. Tast se uplašio, nije znao šta se događa, pa je pozvao policiju - objasnio je Bogdan i dodao:

- Mrzim nasilje, pogotovo u porodici, i zabolelo me je kad je policija objavila da sam pucao prema supruzi.

Ukućanima u „Velikim Bratu“ bolje bi bilo da se kupaju svaki dan.

(I. V.)
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki brat: Dražen pucao na svoju suprugu

Izvor: Svet plus, 15.Mar.2011

Učesnik Velikog brata nbsp; Dražen Bogdan 21. juna 2003. godine ispalio je tri metka u pravcu svoje supruge Vesne u njihovoj porodičnoj kući i na taj način doveo njen život u opasnost.

Nastavak na Svet plus...

VELIKI BRAT: DRAŽEN PUCAO NA SUPRUGU!

Izvor: iYupi.com, 15.Mar.2011

Dražen Bogdan, učesnik novog serijala VB, 2003. ispalio tri metka u pravcu svoje supruge. U policiji se branio da je hteo da uplaši smrdljivog psa Kako je hrvatski Jutarnji list pisao 21. juna 2003. godine, Dražen Bogdan je ispalio tri metka u pravcu svoje supruge Vesne u njihovoj porodičnoj kući...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.