Dulić stigao u Tužilaštvo

Izvor: RTV 5, 09.Okt.2012, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić stigao u Tužilaštvo

Bivši ministar zaštite životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić došao je danas nešto pre 12 sati na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal koje ga sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja. On je osumnjičen da je za vreme dok je bio ministar prekršio proceduru pri izdavanju dozvola za postavljanje optičkog kabla i time slovenačkoj firmi Nuba obezbedio povlašćen položaj na tržištu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 <<  Dulić stigao u Tužilaštvo

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija: Borba protiv korupcije iskrena težnja ili politički marketing

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Okt.2012

Bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić će se u postupku koji se protiv njega vodi zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja braniti sa slobode.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.