Ana: Nije lepa pobeda kada protivnik preda meč

Izvor: Blic, 01.Sep.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Nije lepa pobeda kada protivnik preda meč

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je da joj se ne svidja način na koji se plasirala u treće kolo US Opena.

Čehinja Petra Cetkovska zbog povrede kvadricepsa predla je meč Ivanovićevoj, koja je na turniru postavljena za 16. nosioca.

"To nije lepo kada se pobedi na ovakav način, ali lagala bih da kažem da nisam srećna što sam se plasirala u treće kolo", rekla je bivša pobednica Rolan Garosa.

Ivanovićeva će u narednom kolu igrati sa pobednicom duela između Šahar Per iz Izraela i Amerikanke Sloun Stivens.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: ''Nije lepa pobeda kad protivnik preda meč''

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2011

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je danas da joj se ne svidja način na koji se plasirala u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD.

Nastavak na Sportske.net...

Ana: Nije lepa pobeda kada protivnik preda meč

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2011, 01:52

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je da joj se ne sviđa način na koji se plasirala u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD... Čehinja Petra Cetkovska zbog povrede kvadricepsa predala je meč Ani Ivanović, koja je na turniru postavljena za 16. nosioca. "To nije lepo kada se pobedi na ovakav...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.