Jelena Janković: Igrala bih u dublu sa Mekinroom

Izvor: Blic, 05.Nov.2010, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković: Igrala bih u dublu sa Mekinroom

Najbolja srpska taniserka Jelena Janković je na zasluženom odmoru. U kraćem razgovoru za britanski “Gardijan”, srpska teniserka je odgovorila na nekoliko zanimljivih pitanja u vezi, mode, tenisa, ali i njenog starog dubl partnera Džejmija Mareja, sa kojim je pre par sezona na Vimbldonu osvojila titulu u miksu.

"Nažalost, nisam u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontaktu sa Džejmijem. Čula sam da se oženio. Želim da mu čestitam i poželim sve najbolje. Čula sam i ja priče o tome kako ga je moj poljubac motivisao da igra bolje. Naravno da nije bilo ništa u tome. Najvažnije je da smo osvojili Vimbldon. To se jedino računa”, izjavila je Jelena.

Na pitanje sa kim bi volela da igra u dublu, Jelena nije imala nikakvu dilemu.

"Sa Džonom Mekinroom. Bilo bi varničavo! On je uvek zabavan, bilo bi zanimljivo igrati sa njim”, rekla je Jelena.

Ona je takođe potvrdila da ne planira da se odmara u Dubaiju gde imam stan.

"Istina je da još nisam odlučila gde ću otputovati. Želim da se osvežim i napunim baterije. Sezona je duga, mnogo se putuje, zamorite se fizički i mentalno. Tako da je lepo imati dve do tri nedelje odmora uz porodicu i prijatelje”.

Kada je reč o modi, Džej Džej ceni stil oblačenja koleginice Marije Šarapove, a kada bi morala da izabere glumicu koja bi u filmu pokušala da je glumi, bila bi to Džulija Roberts. Ništa neobično, jer je poznato da joj je baš Džulija omiljena glumica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena Janković: Baš lepo što se Džejmi oženio!

Izvor: Svet, 06.Nov.2010, 14:44

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković je za britanski "Gardijan" odgovorila na nekoliko zanimljivih pitanja u vezi s modom, tenisom, ali i njenig starim dubl partnerom Džejmijem Marijem. "Nažalost, nisam više u kontaktu s Džejmijem. Čula sam da se oženio. Želim da mu čestitam i poželim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.