Kikinđanke posle drame bolje od Jagodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikinđanke posle drame bolje od Jagodine

U bukvalno poslednjoj sekundi utakmice, rukometašice "Kikinde" uspele su da postignu pobedonosni gol u utakmici sa ekipom „Jagodine". Na parketu kikindske hale „Jezero" tako je rezultatom 21:20 na gotovo dramatičan način završena utakmica 14. kola ženske rukometne Super lige. Ipak, čini se da je u derbiju kola pobeda za obe ekipe bila psihološki važnjija od dva boda.

Iako bodrene domaćom publikom, činilo se da kikindske rukometašice nemaju pravi „recept" u duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa ekipom „Jagodine".

Sve vreme gošće su bile u vođstvu, pa je prvo poluvreme završeno rezultatom 10:12. U istom tempu nastavljeno je i drugo poluvreme, a rukometašice „Jagodine" su u 50-tom minutu imale vođstvo od čak 4 gola.

Pravi preokret u samom finišu utakmice i gol u poslednoj sekundi doneo je ipak pobedu Kikinđankama. Trener rukometašica Jagodine, Igor Šulović, nije krio nezadovoljstvo.

"Imali smo prednost, vodili smo čitavu utakmicu, prosto bili smo dominantniji tim i utakmica je bila u našim rukama. A onda, u 55 minutu promašimo penal i onda kao da je ušao neki đavo u nas, ne spostignemo gol 4 minuta. Ekipa „Kikinde" je danas na prvo vođstvo ostvarila i – pobedu. To je sport, ali treba nekad i zaslužiti sreću", rekao je Šulović.

Svakako zadovoljniji rezultatom nego igrom bio je Dragan Mrakić, trener ŽORK „Kikinda".

"Jagodina je jači tim po svim parametrima,tako da kada i to imate u vidu ja sam prezadovoljan. Čestitam i rukometašicama Jagodine i našim devojkama. Falilo je tu dosta elemenmata i kvaliteta za rang Super lige, međitim mi imamo mladu ekipu, dosta kuburimo sa povredama, a s obzirom na nekoliko poraza iza nas, ova utakmica i pobeda bile su psihološki važne za naš tim", naglasio je Mrakić.

Nakon 14. kola ženske rukometne Super lige, ekipa „Jagodine" zadržala je 4. mesto na tabeli, sa samo bod prednosti u odnosu na petoplasirani tim ŽORK „Kikinda". U narednom, 15. kolu, kikindske rukometašice očekuje pravi sportski izazov u utakmici sa prvoplasiranom ekipom „Medicinara".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlijke ukrotile „tigrice“ u „Jezeru“

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2017

Rukometašice kragujevačkog Radničkog poražene su sinoć u hali „Jezero“ od Naise iz Niša sa 22:32 (12:17), u utakmici 14. kola Super lige Srbije.. Gošće iz Niša su od samog starta utakmice nametnule svoj ritam igre, koji je ekipa Radničkog donekle pratila u prvih desetak minuta susreta....

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.