BAKSUZ: Nedović se povredio uoči debija za Voriorse

Izvor: Kurir, 13.Jul.2013, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKSUZ: Nedović se povredio uoči debija za Voriorse

Srpski reprezentativac zbog lakše povrede skočnog zgloba neće debitovati za Golden Stejt

OUKLEND - Srpski reprezentativac Nemanja Nedović doživeo je mali peh samo dva dana posle potpisivanja ugovora sa Golden Stejt Voriorsima i pred start letnje lige NBA.

Nedović je iskrenuo skočni zglob desne noge, pa je stručni štab "Ratnika" odlučio da ne rizikuje na utakmici protiv Vašingtona.

"Bio sam spreman, pripremao sam se dugo za ovo, ali mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da nećemo rizikovati. Imao sam istu povredu pre mesec dana. Zaista sam želeo da igram protiv Vašingtona u subotu, očajnički sam to želeo, ali tako je kako je", rekao je Nedović američkim medijima.

Glavni trener "Voriorsa" Mark Džekson oduševljen je onim što je Nedović prikazao do trenutka povrede.

"Video sam neke dobre stvari. On zna kako se igra, dobro razume igru", rekao je Džekson.

Nedović će tako svoj debi za Golden Stejt ostaviti za neku drugu priliku pošto se u nedelju vraća u Srbiju gde će se priključiti pripremama reprezentacije za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BAKSUZ: Nedović se povredio uoči debija za Voriorse

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

Srpski reprezentativac zbog lakše povrede skočnog zgloba neće debitovati za Golden Stejt OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.