Đoković potpisao ugovor IMG-om

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković potpisao ugovor IMG-om

BEOGRAD -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković potpisao je danas ugovor sa vodećom sportskom, modnom i medijskom kompanijom za menadžment, IMG, koja će biti njegov ekskluzivni zastupnik.

"Veoma sam zadovoljan kako moja karijera napreduje poslednjih nekoliko godina. Saradnja sa agencijom IMG je nastavak uspešnih poteza. Trag koji IMG >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima na svetskom nivou pružiće mi poslovne mogućnosti koje ne postoje nigde drugde u ovoj delatnosti", rekao je Novak.

IMG će zastupati Đokovića i njegove interese razvijajući strategiju jačanja brenda kroz marketing, podršku, nastupe i licenciranje, kao i odabrane globalne poslovne inicijative.

"Novak Đoković je neverovatno talentovan teniser i vrhunski takmičar koji ispoljava veoma jak karakter kroz svoju strast i posvećenost igri. Verujem da poseduje sposobnost da pretoči te kvalitete u postizanje velikog uspeha u radu sa svetskim brendovima na tržištu", rekao je predsednik i izvršni direktor IMG-a Majk Dolan.

Direktor IMG-ovog ogranka za tenis Fernando Soler rekao je da je saradnja sa Đokovićem velika stvar za tu kompaniju.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo što je jedan veliki šampion kao što je Novak, koji se smatra jednim od najvećih tenisera svih vremena, u ovako značajnom periodu svoje karijere za zastupnika izabrao IMG", naveo je Soler.

Đoković je u dosadašnjoj karijeri osvojio pet gren slem titula u singlu - Australijen Open (2008, 2011. i 2012.), Vimbldon (2011.) i Ju Es open (2011).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pristupio IMG-u

Izvor: Akter, 21.Dec.2012

Najbolji svetski teniser Novak Đoković potpisao je ugovor sa vodećom sportskom, modnom i medijskom kompanijom za menadžment, IMG

Nastavak na Akter...

Đoković potpisao ugovor sa kompanijom IMG

Izvor: Politika, 21.Dec.2012

BEOGRAD – Najbolji svetski teniser Novak Đoković potpisao je danas ugovor sa vodećom sportskom, modnom i medijskom kompanijom za menadžment, IMG, koja će biti njegov ekskluzivni zastupnik...„Veoma sam zadovoljan kako moja karijera napreduje poslednjih nekoliko godina. Saradnja sa agencijom IMG...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.