Obožavateljke ispipale Obaminu zadnjicu

Izvor: Blic, 19.Feb.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavateljke ispipale Obaminu zadnjicu

Predsednik SAD Barak Obama u četvrtak je bio u jednodnevnoj poseti San Francisku, tokom koje je naišao na veliku podršku svojih pristalica. U nenajavljenoj poseti restoranu u Kineskoj četvrti, gde je svratio da ruča i fotografisao se sa gostima i osobljem, Obama je, međutim, doživeo i da ga dve obožavateljke podrže nešto niže od mesta gde se leđa završavaju, a fotografi su to zabeležili.

Kako se na fotografiji vidi, iznenađeni predsednik se na ovaj neočekivani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gest samo nasmejao.

Nakon fotografisanja, Obama je u restoranu "Grejt istern" poručio i ručak, koji se, kako "Haftington post” piše, sastojao od knedli od račića, knedli od svinjetine, peciva punjenog dimljenom svinjetinom, šangajskih knedli i punjenih pečuraka.

Ručak je protekao u najboljem raspoloženju, a jedinu kontroverznu stvar po kojoj će se pamtiti, osim suviše niskog zagrljaja, predstavljala je činjenica da je za obed odabran restoran koji na jelovniku još ima supu od ajkulinih peraja, mada je Obama nedavno potpisao zakon o zaštiti ovih morskih grabljivica.

Doduše, ajkula na meniju još nije protivzakonita, jer je restoranima koji imaju zalihe ove kineske poslastice dozvoljeno da je služe do 2013. godine, ali u štampi je to ipak ocenjeno kao propust predsednikovog PR tima.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obamu uhvatila za guzu!

Izvor: Glas javnosti, 20.Feb.2012, 14:54

SAN FRANCISKO - Predsednik SAD Barak Obama posetio je prošlog četvrtka San Francisko u potrazi za podrškom birača...Međutim, jedna od njegovih obožavateljki i pristalica bila je toliko ushićena susretom da je, ako je verovati tvrdnjama američke štampe, predsednika doslovno uhvatila za guzu!..Sve...

Nastavak na Glas javnosti...

Pogledajte kako je obožavateljka uhvatila Obamu za zadnjicu! (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Feb.2012

Prvi čovek SAD Barak Obama izašao je proteklog četvrtka u jedan restoran u San Francisku, u pauzi između dva nastupa u okviru predizborne kampanje. U jednom trenutku, prišla mu je gospođa koja ga je zamolila za zajedničku fotografiju...Ovako peva Barak Obama! (VIDEO)..Čaves poručio Obami: Gledaj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.