Zabranjeni Parada ponosa i ostali skupovi!

Izvor: Mondo, 03.Okt.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeni Parada ponosa i ostali skupovi!

"Parada ponosa" kao i svi ostali skupovi najavljeni za subotu, 6. oktobra zabranjeni su, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Odluku o zabrani MUP je, kako je navedeno, doneo na osnovu bezbednosnih procena.

Patrijarh SPC danas je uputio pismo premijeru u kome zahteva da se zabrani kako Parada zakazana za subotu 6. oktobra, tako i izložba "Ecce Homo" koja se otvara večeras.

Povodom Parade ponosa danas su se oglasile i pojedine političke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stranke i organizacije.

Prema poslednjem istraživanju koje je uradila agencija Faktor plus, većina ispitanika izjasnila se protiv održavanja Gej parade.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parada zabranjena, Dačić to vidi kao pobedu a ne kao poraz

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2012

"Parada ponosa" kao i svi ostali skupovi najavljeni za subotu, 6. oktobra zabranjeni su, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prajd zabranjen,Radović podržao zabranu

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2012

Parada ponosa kao i svi ostali skupovi najavljeni za subotu, 6. oktobra zabranjeni su, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.