ZA POVRATAK SAMOPOUZDANJA: Novak jasan pred prvi meč u Ženevi

ZA POVRATAK SAMOPOUZDANJA: Novak jasan pred prvi meč u Ženevi

Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred svoj prvi meč na turniru u Ženevi da mu je glavni cilj da ostvari najmanje jednu pobedu i tako povrati samopouzdanje pred Rolan Garos.

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024, 18:48

Detaljnije >>

O Teodosiću, Janisu, pojačanjima... Željko Drčelić ekskluzivno za Sportal posle Zvezdine dominacije u finalu ABA: Glasam za zdrav odnos sa Partizanom!

KK Crvena zvezda osvojila je ABA ligu ubedljivim trijumfom nad Partizanom i tako u vitrinu dodala drugi trofej ove sezone, posle osvojenog Kupa Radivoj Korać u februaru i "blindirala" učešće u Evroligi i naredne godine. Ukoliko osvoji i KLS,...

Izvor: Sportal.rs, 21.Maj.2024, 18:42

Detaljnije >>

Одређен термин првог меча Новака Ђоковића на турниру у Женеви

Српски тенисер Новак Ђоковић и Немац Јаник Ханфман играће меч другог кола АТП турнира у Женеви сутра од 18 часова. Ђоковић, први на АТП листи, био је слободан у првом колу, док је Ханфман...

Izvor: RTS, 21.Maj.2024, 18:21

Detaljnije >>

DA LI ĆE PARTIZAN U EVROLIGU NAREDNE SEZONE: Obradović je ubeđen, evo kada se očekuje konačna odluka!

Do tada bi sve trebalo da bude jasno… Neuspešna sezona je sada već iza KK Partizan, 11. mesto u Evroligi i previše lako izgubljeno finale ABA lige, kao i finale Kupa Radivoja Koraća ostavljaju gorak ukus kod navijača, igrača i stručnog štaba...

Izvor: HotSport.rs, 21.Maj.2024, 17:14

Detaljnije >>

Đurović: Zvezda je na evropskom nivou

Svi zvezdaši dobro znaju ko je Žarko Đurović, a nekadašnji fudbaler „crveno bijelih“ ima samo riječi hvale za uspjehe koje Crvena zvezda bilježi.

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2024, 16:17

Detaljnije >>

Mačković i Pimenov idu na Olimpijske igre!

Mačković i Pimenov idu na Olimpijske igre!

Reprezentativci Srbije u veslanju Martin Mačković i Nikolaj Pimenov izborili su plasman na Olimpijske igre u Parizu u disciplini dubl skul, pošto su danas u Lucernu osvojili drugo mesto u finalu kvalifikacija.. Mačković i Pimenov su finale kvalifikacija za plasman na OI završili na drugom mestu sa vremenom šest minuta, 26 sekundi i 47 stotinki. Prvo mesto u finalu kvalifikacija osvojila je posada SAD (6:23.14), koja se takođe plasirala na Igre u Parizu.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2024, 15:18

Detaljnije >>

Đoković otkrio zbog čega je doneo odluku koja je šokirala sve /VIDEO/

Novak Đoković spreman je za početak takmičenja u Ženevi. Srpski teniser nada se da će sedmicu pre početka Rolan Garosa uspeti da "izbrusi formu" za odbranu titule u Parizu.

Izvor: Sportal.rs, 21.Maj.2024, 18:35

Detaljnije >>