Izbor za najlepše grudi na svetu

Izvor: Blic, 22.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za najlepše grudi na svetu

Šest devojaka ušlo je u veliko finale izbora za najlepše grudi na svetu, koji je pokrenuo britanski tabloid „San". Na izbor se prijavilo nekoliko hiljada devojaka, a čitaoci „Sana" i stručni žiri izabrali su šest najlepših.

U finale su ušli Britanka Ejmi, koja ima 20 godina i dolazi iz malog gradića Česajera, zatim dvadesetdvogodišnja Rejčel, studentkinja iz Sautsija. U finalu su i dve Poljakinje - Ilona, koja ima 22 godine i dolazi iz Gnjeznog, te dvadesetdvogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kamila iz Poznanja. Najmlađe finalistkinje su Dženi (18) iz predgrađa Londona i devetnaestogodišnja Kimberli koja je rođena u Suriju.

Čitaoci „Sana" će narednih dana birati najlepše grudi na svetu, ali najlepše možete izabrati i vi, glasanjem na zvaničnom sajtu „Blica" www.blic.co.yu u rubrici Zabava. Uskoro će biti poznati rezultati „Sanovog" izbora, a mi ćemo u isto vreme objaviti izbor čitalaca „Blica"...

Anketa "Blica"

Na svim stranama "Zabave", na našem sajtu, nalazi se anketa na kojoj možete glasati za najlepše grudi na svetu. Izaberite najlepše.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.